jueves, 15 de marzo de 2012

CAMPIONATS DE CATALUNYA A BLANES


El passat diumenge 11 de març es va celebrar a Blanes els Campionats de Catalunya de Bàsquet, Tennis i Vela. En aquests campionats van participar usuaris del nostre Centre Ocupacional. 
Al Campionat de Vela els esportistes que van participar van ser: Ivan Torres,  en Romà Roca i l'Alberto Yufera que van quedar primers i la Marta Ninou, en Joan Planagumà i l'Eric Vladimisky que van quedar en quarta posició. Un cop es van acabar les regates el Club de Vela Blanes va oferir un pica pica a tots els participants i familiars.
Al Campionat de Tennis van participar en destresses individuals en Jordi Domenech, l'Albert Martí, en Jordi Romaguera i en José Duran. També van tenir l'oportunitat de jugar una estona amb l'extenista professional Sergi Bruguera. Tots ells van acabar molt content i amb les seves respectives medalles.
Al Campionat de Bàsquet van participar l'Ana Ramos i el Julio Labrador. Els hi van fer una sèrie de proves relacionades amb la punteria. Tots dos van guanyar una medalla i s'ho van passar molt bé.
El punt i final dels Campionats de Catalunya es va realitzar a la Ciutat Esportiva de Blanes (va ser la seu també del bàsquet), a on es va fer la cloenda i l'entrega de les diferents medalles i copes a tots els participants.
S'ha de dir que aquests diferents Campionats de Catalunya van ser un èxit d'organització i de participació.