lunes, 2 de mayo de 2016

MUSEU DE LA XOCOLATA

El Museu de la Xocolata és un museu de la ciutat de Barcelona. Propietat del Gremi de Pastisseria. Està exclusivament dedicat a la xocolata.
En aquest museu es poden trobar diferents figures fetes amb xocolata, des d'una rèplica del Floquet de neu fins a un flamant Quixot al costat del seu escuder, Sancho Panza.
També pots conèixer la història de la xocolata, fent un recorregut des del seu origen com a beguda picant dels pobles mesoamericans, fins als deliciosos bombons francesos.
Des del Centre Ocupacional enguany s'han fet dues visites, la primera el dimarts 12 d'abril i la segona el 22 del mateix mes. Els nois que han anat han estat, en Jorge, en José Luís, la Susanna, la Judit, la Viena, la Iolanda i l'Agustí el primer dia i en Romà, els dos Isaacs, la Loli, la Gemma i en Raül el segon dia.
 

 

 
  
 

Tots ells van poder fer una visita del museu i conèixer la procedència de la xocolata així com el complex procés d'elaboració necessari per convertir el cacau en xocolata. Però no dubteu que el que més els va agradar va ser que els regalessin una peça de xocolata en record de la visita.