jueves, 20 de abril de 2017

ANEM DE BARBACOA

La popular cançó de Georgie Dann diu "...con todos mis amigos, nos vamos para el campo a comer la barbacoa, y nos reunimos con un montón de gente, hacemos nuestro ambiente, y una linda barbacoa, nos llevamos muchas cosas: las bebidas las gaseosas, las salchichas las costillas, buena carne la parrilla..." Doncs com si es tractés del guió a seguir, això és el que van fer en Pedro, en Jordi, en Josep, en Leo, en José, en Raül, en Toni i l'Isaac, el passat dimarts 28 de març. Els acompanyava en Joan i en José M. Una autèntica barbacoa d'homes.
Dilluns 3 d'abril, seguint amb el guió de Georgie Dann, un altre grup es preparava per una barbacoa. La Marta, la Contxi, la Cristina, en Francesc, l'Antonio, en Jordi, en Jimbok i en Pablo, acompanyats en aquesta ocasió per la Maite i en Joan. Ells però van incloure al menú els calçots.
Ambdós van triar els paratges del Santuari de El Vilar de Blanes, on van arribar cap a les 11 h. després d'haver passat pel supermercat i comprat la carn, el beure...
 

 


Cap a les 12.30 el foc ja cremava, en pocs minuts tindrien les brases a punt. El primer que van coure van ser el pollastre i les botifarres, després la "panceta" i per acabar van torrar el pa. Mentre la carn s'anava fent, van parar taula i preparar una amanida i alguna cosa per picar.
 


El dia va ser genial, els va acompanyar el sol en tot moment, però va arribar l'hora de tornar així que després de recollir van fer un cafè al bar i cap al Centre Ocupacional.