miércoles, 22 de noviembre de 2017

CUPCAKES A GRENYAL.

Grenyal és l'aula gastronòmica de la costa brava sud. Està ubicada a Blanes, a l'antiga Fonda Tarrés. La Roser i en German són els gerents d'aquest projecte.
A Grenyal podeu trobar cursos i tallers de tot tipus, sempre relacionats amb l'hostaleria. Un d'aquest taller és el que van fer el passat 3 de novembre un grup de nois i noies del Centre Ocupacional. En Jorge, la Susana, la Farnés, la Loli, la Mireia, la Marta, la Gemma, la Carolina, la Viena, la Yolandael Ivan i el Jose Luis. Els van acompanyar la Mònica i la Cristina.



El taller era de cupcakes (Magdalenes). Els nois van seguir tot el procés, és a dir que van començar per amassar, enmotllar, fornejar i decorar.

 

 

El Resultat dos magnífics cupcakes per cadascú. Si algú els vol tastar, malauradament ja fa tard, però aquí teniu la recepta perquè els pugueu fer a casa.


 

INGREDIENTS:
-1 Got de iogurt natural
-2 Mides de got de iogurt amb sucre
-3 Mides de got de iogurt amb farina
-1 Mida de got de iogurt d'oli de Gira-sol
-1 Sobre de llevat
-3 Ous

ELABORACIÓ:
Trenquem els ous i en un bol profund i els batem amb una vareta manual. Afegim el iogurt i l'oli i seguim amb la barreja. Tamisem la farina i el llevat sobre la massa. Seguim batent uns minuts més.
Un cop la pasta està ben barrejada la posem en els motlles de cupcakes i fornegem a 180 graus durant 20' aproximadament.
Per decorar emprem fondant de diferents colors i formes.

Bon profit!