lunes, 28 de octubre de 2019

MONTPHOTO 2019: FESTIVAL DE FOTOGRAFIA DE NATURA

A Lloret de Mar s'organitza un dels concursos de fotografia de natura més importants d'Europa. MontPhoto però, és molt més que un concurs, ja que també organitza un festival, un seguit d'exposicions itinerants i desenvolupa, també diferents plans educatius per a les escoles.
Aquest any s'ha celebrat la 24a edició del concurs que ha rebut més de 12.000 fotografies de 60 països diferents.

 

 



Les fotografies guanyadores de cada secció, així com les guardonades amb una menció d'honor s'exposen durant tot el mes d'octubre a la casa de la cultura de Lloret de Mar.

El dijous de 17 d'octubre amb el grup de fotografia del Centre Ocupacional vam anar a visitar l'exposició i a tots ens va agradar molt, sobretot per l'espectacularitat de les fotografies, que ens van semblar sorprenents tant per la dificultat tècnica de la seva realització, com per l'originalitat del moment captat.



 

 

Les fotografies de l'exposició s'agrupen en diferents apartats: muntanya, activitat de muntanya, aus, mamífers, altres animals, món vegetal, paisatge, món subaquàtic, fotografia macro, denúncia ecològica, art a la natura i participació Jove.

Us recomanem la visita, ja que és una exposició de gran qualitat que no deixa indiferent.