jueves, 19 de noviembre de 2015

BARBACOA SANTUARI MARE DE DEU DEL VILAR

El dimarts dia 10 de novembre el grup de la Mònica van anar a fer una Barbacoa al Santuari de la Mare de Déu del Vilar. Ja feia dies que la preparaven, el dilluns van comprar l'aperitiu i la beguda que van posar en fresc.
La idea d’anar a fer una barbacoa ja la tenien des de feia temps, a l’estiu. Però han esperat a què el temps no fos tan calorós per no patir massa calor.
El primer que van fer va ser acordar el que menjarien, un aperitiu i la carn que volia cadascú (botifarres, xoriços, llonces, morcilles…). Per postres una bona coca i bombons i galetes de xocolata.
Cap a les 10 h vam fer el primer viatge amb la Susana, en Jose Luis, la Gemma, la Yolanda, la Viena i la Judith, aquests, abans d’anar al Vilar van fer una parada al mercat municipal per comprar la carn. El segon viatge portava en Raul, l’Agustí i en Jorge.

 

Un cop tots ens vam trobar al Vilar, un grup va començar a preparar el foc, mentre l’altre parava taula i preparava l'aperitiu.

 
 

Un cop cuita la carn, que per cert feia una oloreta molt bona, tots a taula preparats per gaudir de l’àpat en l'elaboració del qual,  tots havien col·laborat.






En acabar, després de recollir vam anar al bar de l'Espai padel per fer un cafè, infusió... i junts acabar de comentar i recordar els moments i anècdotes compartits durant la jornada.