domingo, 8 de noviembre de 2015

VISITA COLACAO

Durant el mes d’octubre hem tingut diferents excursions, una d’elles a la “ColaCao”. La Loli, la Mireia, la Carolina, la Marta, el Alberto, la Laia i l’Albert, acompanyats per l’Anna i la M. Carmen van visitar la fàbrica i van veure les seves instal·lacions.

La fàbrica es troba a Parets del Vallés, pertany al grup Nutrexpa, conegut per fer els patés la piara, les galetes cuétara, phoskitos, nocilla... El grup Nutrexpa el regenten dues famílies catalanes, la Ferrer i la Ventura. Només hi ha dues fàbriques de Colacao, la de Parets i una altra que està a la Xina.

Els nois i noies del taller han vist un vídeo molt il·lustratiu dels orígens del cacau, han visitat la fàbrica, la producció i el sistema d’envasament del Colacao.

Per mesures de seguretat no es podien fer fotos i també els han fet posar una bata blanca i uns barrets de colors, així que estàvem ben graciosos.




També els han esmorzat, galetes, cereals, colacao... una selecció dels seus productes i, alhora de marxar tots cap a casa amb una bossa plena d’obsequis.