lunes, 14 de marzo de 2016

CAMPIONAT TERRITORIAL NATACIÓ A ROSES

El passat dijous dia 4 de febrer, l´ACELL–Federació Catalana d’Esport i Lleure per a persones amb discapacitat psíquica va organitzar, amb la col·laboració de l’ajuntament de Roses, el campionat territorial de natació per a persones amb discapacitat intel·lectual a la Piscina Municipal de Roses.

El Campionat ha transcorregut al llarg del matí, de les 11h a les 14h, amb curses i proves adaptades a tots els nivells i capacitats. 

Han participat prop de 200 nedadors i nedadores. Del Centre Ocupacional el Vilar hi han participat un total de 9 nedadors, en Pablo, en Jordi, la Marta, l’Ana, en José Luis, l’Hector, l’Albert, en Romà i en Francesc.

Un bus els va recollir al Centre Ocupacional i en arribar a Roses es van trobar amb molts altres nedadors d’altres centres de la província de Girona.




Tots els participants del nostre centre van aconseguir medalla i en acabar el campionat, van recuperar forces menjant un magnífic pícnic preparat des del taller. En arribar al taller de nou, tots els participants lluïen orgullosos la seva medalla.