lunes, 14 de marzo de 2016

SORTIDA A LA FRIT RAVICH

La Frit Ravich és una empresa familiar, fundada l’any 1963, per Josep M. Viader Alegria. És una empres que sempre ha volgut ser pionera en la informatització del seu equip comercial. Gràcies a aquest interès actualment processa més de 575 referències de xips, Snacks i Fruits secs, Diàriament produeix més de 72.100 kg de producte, el que es tradueix en més de 18 Milions de kg a l’any.

La seu central de Frit Ravich està situada a Maçanet de la Selva (Girona), el seu magatzem està totalment informatitzat i té una capacitat per a 18.000 palets. Diàriament gestiona més de 4.000 comandes, de les quals un 85% el lliuren en menys de 24h.


El passat 24 de febrer, en Jesús, la Raquel, l’Ivan, en Joan, la Cristina, l’Hèctor i en Xavi, acompanyats de José M. i Anna van visitar la Frit Ravich de Maçanet. D’aquesta exemplar empresa, comenten que, el que més els va agradar va ser fer tot el seguiment del procés de producció, és a dir, fer el mateix circuit que fa una patata des de què arriba en un camió procedent del camp, fins que surt embossada i a punt per ser distribuïda i venuda en botigues, hotels, supermercats, és a dir, a punt per ser menjada com a snack.


 

En acabar la visita encara van tenir temps per una passejada per l’estany de Sils i acabar de fer temps per l’hora de dinar a l’Hostal de Mallorquines.