lunes, 15 de mayo de 2017

CAMPIONAT TERRITORIAL DE PETANCA A FIGUERES

Els esportistes de la província de Girona van competir el passat dijous dia 6 a Figueres al 24è Campionat Territorial que organitza la Federació ACELL amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Figueres. En total 278 esportistes amb discapacitat intel·lectual participarten en petanca i tennis taula.
En petanca un total de 216 esportistes dividits en 72 tripletes, 22 jugadors en tennis taula i 40 disputaran les proves adaptades. Els 10 clubs participants són: Fundació MAP de Ripoll, CEE Mare de Déu del Mont de Vilafant, Nostre Senyora de Montserrat de La Selva, Montilivi de Girona, Font de l’Abella de Girona, Fundació Altem de Figueres, El Vilar de Blanes, Associació Montseny d’Arbúcies, Tramuntana de Palafrugell i la Fageda de Santa Pau a la Garrotxa.





Del club esportiu el Vilar han participat 9 esportistes, tres tripletes. La tripleta Vilar A, formada per Francescs B, Laia Rabassa i Jose Luis C. La tripleta Vilar B, formada per Anna V, Isaac L i Jordi D. La tripleta Vilar C, formada per Isaac N, Isabel B i Ana R. Tots van venir carregats de medalles i contents d’haver passat un dia en companyia d’altres companys que practiquen el mateix esport.