viernes, 26 de febrero de 2016

MALGRAT DE MAR, SEU DELS CAMPIONATS D’SPECIAL OLYMPICS

Aquest diumenge 28 de febrer, el municipi acull els campionats de Catalunya d’Special Olympics​de tennis i hoquei interior. Hi participaran més d’un centenar d’esportistes amb discapacitat intel·lectual.

Al campionat d’hoquei​ hi competiran els equips GSIS­Barcanova (Barcelona), Flor de Maig (Cerdanyola del Vallès), Sant Tomàs Parmo/Patí Voltregà (Osona), TEB (Taller Escola Barcelona) i l’amfitrió, l’equip El Vilar de Malgrat de Mar. Aquesta disciplina està totalment adaptada. Els jugadors van sense patins i utilitzen sticks de fusta i un disc d’espart. Els partits tenen una durada de 27 minuts.

Al campionat de tennis hi participaran 11 centres i clubs: Associació Junts en Acció (Sant Pere de Ribes); CE Crespi Esport, CE Prodis i Club Pingüí de Terrassa; C.E Solc (Tarragona); CE Estany la Magarola (El Prat de Llobregat); Fundació Privada Atendis (Sabadell); TEB, CE Canigó i Escola Esportiva ACELL de Barcelona i El Vilar (Blanes).

HOQUEI INTERIOR
El Poliesportiu Municipal de Malgrat de Mar (Avinguda de Tarragona, s/n) acollirà la competició d’hoquei interior. Aquesta disciplina està totalment adaptada. En comptes d’un stick estàndard i una bola, els jugadors d’hoquei interior, que van sense patins, utilitzen un stick de fusta acabat amb un tac de resina i un disc d’espart, en forma de dònut, recobert de pell que llisca fàcilment per la pista. Els partits tenen una durada de 27 minuts, repartits en tres parts de 9 minuts cadascuna que, a la vegada, es divideixen en tres parts més de tres minuts.
Horaris de competició d’hoquei:
9:30h-14:15h- Sessió matí. (A les 12.15h Proves Adaptades i entrega de medalles)
15:30h- 17:30h: Sessió tarda-Partits finals.
17:45h: Entrega trofeus
TENNIS
La competició de tennis tindrà lloc al Club de Tennis Malgrat de Mar (Avinguda de la Costa Brava, s/n). Les proves estan adaptades segons el grau de discapacitat intel·lectual i nivell dels esportistes, i per aquest motiu per tal que tots i totes hi puguin participar es treballen diferents proves de destreses com rebots a l’aire, drive en paral·lel, revés, volea de dreta i revés, smash i servei, també hi haurà intercanvis amb el tècnic, etc.
Horaris de competició tennis:
10:00h-14:30h- Sessió matí. (A les 12.30h Proves Adaptades i 14:00h entrega de medalles)
16:00h- 18:30h: Sessió tarda- Partits finals.
18:30h: Entrega de medalles.