lunes, 8 de febrero de 2016

VIDEO VACANCES 2015 CENTRE OCUPACIONAL

Divendres 22 de gener va tenir lloc la presentació del vídeo de les vacances que els nois i noies del Centre Ocupacional han realitzat al llarg de l'any 2015.
Les destinacions triades per ells mateixos han estat diverses. Mentre que uns han volgut gaudir de la muntanya, altres ho han fet de la platja o de la ciutat. En total han sigut set torns diferents. 
El que és evident, és que tots s'ho van passar molt bé. Prova d'això són les imatges enregistrades en el vídeo i que van poder veure els prop de 40 assistents que va aplegar la projecció. 



A diferència d'altres anys, aquesta vegada no es va fer la trobada al Centre Ocupacional, sinó a la Sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal de Blanes. Això es deu al fet que s'aprofités el mateix dia per donar a conèixer el nou servei de lleure "Andana".
La Puri, la Judith i en Joan del


CO van ser els encarregats de presentar el vídeo. En primer lloc, esmentant el grup Camaracció, els nois i noies que en formen part, i que han treballat en la seva edició. En segon lloc, advertint que el contingut que veurien era tan sols una pinzellada del vídeo, ja que l' original contenia moltes més imatges, i que podrien demanar una còpia posant-se en contacte amb el Centre Ocupacional.




Els comentaris dels assistents vers el vídeo van ser molt positius i van felicitar el treball del grup Camaracció.