jueves, 25 de febrero de 2016

VISITA AL VENTIJOL

El Ventijol és un centre educatiu i terapèutic depenent del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, ofereix una atenció especialitzada a alumnes entre 3 i 16 anys, tot i que en funció de les seves necessitats educatives especials, el període d'ensenyament es pot prorrogar fins als 18-21 anys. 




El divendres 11 de desembre la secció de la Mònica va anar al Ventijol a fer una visita, ja que molts nois del grup són exalumnes i volien retrobar-se amb antics professors i recordar vells temps.
Un cop van arribar allà una mestra els ensenyà l'escola, la piscina i el pati on tenen un hort, però que per manca de temps no van veure.
Després els van convidar a prendre un refrigeri en un bar d'aprop de l'escola. Més tard van tornar a l'escola per veure unes fotografies que en Xavi, el director, els volia ensenyar. Eren fotos que tenia des de feia molts anys. A tots els va agradar molt veure fotos de quan anaven al Ventijol, de quan eren petits. 
Els nois del grup de la Mònica van coincidir a dir que els va agradar molt anar-hi, per recordar vells temps i veure a gent que durant tants anys va estar amb ells.  Al Vilar hi ha nois que no vénen del Ventijol, sinó d'altres escoles i també els hi va agradar conèixer l'escola dels companys.