martes, 21 de junio de 2016

SORTIDA ZOO DE BARCELONA


El Parc Zoològic de Barcelona va ser inaugurat el dia de la Mercè, patrona de Barcelona, de l'any 1892. Els primers animals provenien de la col·lecció privada de Lluís Martí i Codolar. Un d'aquests primers animals era un elefant asiàtic, que era l'únic que tenia el zoo en aquells anys i es va arribar a fer molt popular. Tot i ser una femella se'l coneixia com a l'Avi. Més tard, entre el 1966 i el 2003 el seu animal més emblemàtic va ser Floquet de Neu, l'únic goril·la albí conegut fins ara. També va ser molt popular l'orca Ulisses que va estar al zoo des que va arribar-hi amb dos anys el 1983 fins que en va marxar el 1994 perquè les instal·lacions no eren prou grans per poder-la tenir en bones condicions.



  


   

Aquests animals ja no hi són però molts altres si, i el grup d'en Marc, en Julio, en Quique, En Roman, la Cristina i en Rafa, els van poder veure. Van aprendre moltes coses sobre els animals. La seva alimentació, en quin terreny viuen, les diferents evolucions d'un mateix animal i com influeix en la seva forma, hàbits... el fet de viure en una part o un altre del món.


Una de les coses que més els va agradar va ser veure els elefants menjar, agafant l'aliment amb la trompa, també el llarg coll de la girafa i els moviments dels goril·les.