lunes, 19 de diciembre de 2016

PREPARANT EL NADAL


Ja fa uns dies que la secció de Filigranes del Centre Ocupacional treballa en l'elaboració de diferents models de postals nadalenques. Com ja és habitual quan arriben aquestes dates, també ens arriben encàrrecs. Cada any es busca un nou disseny, que sigui bonic, innovador i evidentment, nadalenc. El que no canvia d'un any per altre és, l'essència i el mètode de treball, i és que un fet diferencial de les nostres postals, és que són totalment artesanals.

La base està feta amb paper reciclat, enguany cartó. Un paper que ha estat tallat i triturat pels nois i noies del centre, que posteriorment ha estat en remull i que finalment ha passat pel sedàs i la premsa per acabar convertit en nous fulls.

Sobre aquesta base s'han fet diferents dissenys nadalencs. Del disseny d'aquest any s'ha de destacar que en la seva elaboració s'han combinat altres tècniques. El treball amb teles i la costura. Això ha comportat que els nois han hagut d'aprendre a cosir, a tallar, enganxar... Però com diu la dita, una imatge val més que mil paraules, així que... aquí les teniu.
Bon Nadal.