miércoles, 7 de diciembre de 2016

LA CASA MÀGICA I EL MAG XEVI

El Gran Museu de la Màgia es troba en una masia familiar de 1850 a Santa Cristina d'Aro. Es tracta del museu de la màgia més extens i complets d'Europa, i un dels millors del món sencer. S'exposen autòmats, pòsters, aparells de màgia de diferents èpoques, pintures, baralles de cartes, tarots, llibres, objectes curiosos i fotografies. Tot recopilat pel gran Il·lusionista Internacional Xevi durant la seva llarga trajectòria artística arreu del món.
L'il·lusionista Xevi és el més internacional dels mags catalans. Ha passejat amb gran èxit els seus originals trucs d'il·lusionisme per tot el món. Practica la màgia des de fa més de 40 anys i ha aconseguit guardons i condecoracions de gran prestigi internacional.
Els nois i noies del Centre Ocupacional que l'han visitat, en Daniel, la Marta, la Coni, l'Anna, en Juanmi, en Francesc i la M Carmen destaquen que una de les coses que més els ha agradat ha estat la gran col·lecció d'autòmats centenaris. La més important de l'Estat Espanyol i que el dia d'avui encara funcionen.