miércoles, 15 de febrero de 2017

ENTREVISTA A LA MAR, LA NOSTRA VOLUNTÀRIA.


La Mar va començar el seu període de voluntària el mes de setembre al Pinya de Rosa a Palafolls, però un mes després va venir al Centre Ocupacional.


No coneixia cap dels serveis i no tenia experiència amb el nostre àmbit, més enllà del que t'ensenyen a la universitat. Ella és pedagoga, fins ara ha treballat amb nens i nenes que presenten dificultats d'aprenentatge. Nens i nenes que no segueixen bé el ritme de les classes i necessiten un suport.

De moment ve 2 dies en setmana, tot i que li agradaria poder venir més, ja que li agrada estar amb nosaltres, col·laborant en les activitats ocupacionals, en les d'ajustament, en les sortides...


Ens confessa que la va sorprendre el munt de coses que es fan, no imaginava que el servei oferís una atenció tan diversa i tan individualitzada, i valora molt l'esforç i la gestió organitzativa que fa possible que tot es pugui fer.

Està molt agraïda d'haver après tant en aquest temps compartit amb tots nosaltres, i seguirà aprofundint en el coneixement d'aquest àmbit educacional i social.