jueves, 16 de febrero de 2017

ENTREVISTA NATALIA, ESTUDIANT D'INTEGRACIÓ SOCIAL

La Natalia fa poc que està amb nosaltres. Ella és una estudiant del grau superior d’Integració Social. Els alumnes d’aquests estudis han de fer 3 mesos de pràctiques i la Natàlia ha triat el nostre centre. Fa 6 hores diàries, de 15 a 18 hores al Centre Ocupacional i de 18 a 21 hores a l’habitatge 3.
Ella va triar venir a Aspronis, per conèixer l’àmbit, ens explica que tenia moltes ganes de conèixer el treball que s’hi feia, el funcionament del centre…
El primer dia no conèixia ningú, no sabia ben bé on venia, ella imaginava un servei més petit. Li va sorprendre veure que erem tants i va reconèixer gent del poble.
Destaca la bona acollida que ha tingut, des del primer dia, que tothom li parla, li explica coses… per res s’ha sentit estranya. Ens descriu com persones de caràcter obert, afable i carinyós.
Ens explica per acabar que va sortir a fer el toc amb el grup d’en Jordi i que espera poder col·laborar en moltes més sortides i activitats el temps que li queda de pràctiques, ja que li va agradar molt poder veure la bona interacció dels nois en la comunitat.