miércoles, 15 de febrero de 2017

GRANJA EL PROVENÇAL


La granja el Provençal es troba a la comarca de la Selva, molt a prop de Girona, concretament a Riudellots de la Selva. En aquesta granja es produeixen de manera artesanal tots aquests productes, flam de recuit, crema, quefir, formatge, mató, pastis de formatge, iogurts, i no cal dir que els hem provat i són boníssims.


La Granja EL PROVENÇAL ofereix la possibilitat de conèixer de primera mà les seves instal·lacions! Ofereixen una experiència única: una visita guiada i comentada per les entranyes de l'explotació ramadera on, passejant per la finca, es pot descobrir en primera persona el funcionament d'una granja moderna, veure i tocar les vaques, els vedells petits, saber quina és la seva alimentació, com és una sala de munyir i el procés d'extracció de la llet, així com de quina manera aquesta es transforma, a l'obrador, en els diversos derivats làctics tan apreciats, des dels iogurts, fins als formatges, passant pels quefirs o el mató. I per acabar-ho d'arrodonir, la visita finalitza amb una degustació dels productes més selectes de la marca EL PROVENÇAL. Ara ja sabeu perquè sabem que són boníssims.

Si és clar, els hem tastat! Va ser el grup de la Maite, en Jordi T. en Jimbok, en Francesc B. la Marta N. la Contxi, la Yolanda L. la Cristina G. que el passat dimarts 7 de febrer van fer una visita i s'ho van passar molt bé.