jueves, 23 de febrero de 2017

FESTIVAL INTERNACIONAL DE CIRC “ELEFANT D’OR” CIUTAT DE FIGUERES


Després de l'èxit de les seves 5 primeres edicions sumant més de 120.000 espectadors, Figueres tornarà a ser durant el mes de febrer 2017 l'escenari del festival internacional del circ. El festival ofereix una finestra al món per a la promoció i la difusió de les arts circenses en majúscules.
El Festival Internacional del Circ Elefant d'Or va néixer amb la pretensió de presentar en cada edició les 22 millors atraccions mai vistes en els circs europeus. Enguany més de 80 artistes de 12 països competiran davant d'un jurat internacional format per 15 importants directors i experts en circ vinguts de tot el món.


 

 


En definitiva, una ocasió irrepetible per a gaudir del Circ d'alta qualitat! Entre els espectadors que gaudiran de l'espectacle hi haurà un grup de conegut nostres. El grup de la Mònica que va anar a la funció del dia 16 de febrer de 2017, l'estrena. Els nois i noies que hi van anar van ser: la Judit, la Farners, la Susanna, la Viena, la Iolanda, en José Luís i la Gemma.
Tots coincideixen en el fet que l'hora que va durar l'espectacle va passar volant, senyal que el van gaudir. Van veure actuacions de pallassos, equilibristes, malabaristes, trapezistes, etc. Tots realitzant exercicis de gran dificultat.